Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

«Δεν κοιτάμε. Βοηθάμε!»
Αγαπητοί γονείς,
μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση με τους πρόσφυγες της Συρίας, εκτυλίσσεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας. Οι οργανώσεις που ασχολούνται με τη φροντίδα αυτών των ανθρώπων, ζητούν τη στήριξή μας. Συγκεντρώνουμε τα εξής:
•Τρόφιμα μακράς διάρκειας : Κονσέρβες, γάλα, ξηροί καρποί, νερά, παστέλια, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, τσάι, σούπες στιγμής
•Πλαστικά μαχαίρια, κουτάλια, πιρούνια, σκεύη μιας χρήσης
•Είδη προσωπικής υγιεινής : Αφρόλουτρα, σαμπουάν, πάνες, σερβιέτες, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια πλάκες, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, αλοιφές συγκάματος
•Ρούχα : Κουβέρτες , αδιάβροχα, υπνόσακοι, είδη ένδυσης – υπόδησης σε καλή κατάσταση (κάλτσες, σκούφοι, γάντια, αθλητικά παπούτσια, γαλότσες, εσώρουχα, μπουφάν, ζακέτες)
•Παιχνίδια (μικρά), μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής
Το σχολείο είναι πρωτίστως φορέας διαπαιδαγώγησης της προσωπικότητας και της ψυχής των παιδιών μας. Δράσεις που απλώνουν το χέρι στο συνάνθρωπο μαθαίνουν στα παιδιά τη συμπόνια, την ανεκτικότητα, την αποδοχή και την αγάπη. Με το σύνθημα «Δεν κοιτάμε. Βοηθάμε!» μαθαίνουμε στα παιδιά μας να νοιάζονται.
Η συλλογή των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Νοεμβρίου κατά την άφιξη ή την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, από μέλη του Συλλόγου Γονέων ή του Συλλόγου Διδασκόντων.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11.00πμ θα ξεκινήσει η ταξινόμηση και συσκευασία των ειδών που θα έχουν συγκεντρωθεί. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Από το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου